ro +40 764 132 363 contact@holidaysworkshop.com
+40 764 132 363 contact@holidaysworkshop.com

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Holidaysworkshop este un operator care datorită obiectului său de activitate, gestionează informații despre persoane fizice.În conformitate cu cerinţele Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), Holidaysworkshop în calitate operatorul de date cu caracter personal, are obligaţia legală de a administra, prelucra şi porta în condiţii de siguranţă, numai pentru scopurile prevăzute de legislaţia în vigoare, datele personale pe care beneficiarul serviciilor sale le furnizează sau pe care le furnizează, dupa caz, un membru al familiei sale ori o altă persoană.

Această politică stabilește principiile cheie în ceea ce privește protecția datelor și modul în care Holidaysworkshop se străduiește să se conformeze acestor principii. Există politici/indicații/prevederi suplimentare care acoperă informații mai detaliate cu privire la anumite subiecte importante și, acestea trebuie interpretate împreună cu această politică. datelor.

Cunoaștem importanța datelor dvs. personale și ne angajăm să protejam confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, în scopul încheierii si executarii Contractului privind prestarea serviciilor noastre turistice și al indeplinirii obligatiilor legale este important pentru noi să vă informăm despre prelucrarea datelor dvs. personale în calitate de beneficiari ai serviciilor noastre prin această politică de protecție a datelor cu caracter personal.Datele dvs personale pot fi furnizate de către dumneavoastră în cadrul diverselor interacțiuni cu noi, ca de exemplu dar nu limitat la: încheierea unui contract privind pachetele Holidaysworkshop pentru servicii turistice, când vă abonați la newsletter-ul Holidaysworkshop, când vă creați un cont pentru achizitii online, când completați formularul de contact al Site-ului, când participați la un concurs sau o promotie organizate de catre noi.Datele furnizate de către dvs. trebuie să fie reale, corecte şi actualizate, iar dvs. trebuie să aveți dreptul de a le furniza. Sunteți astfel responsabili pentru datele pe care le furnizați în relația cu noi, atât faţă de noi, cât şi faţă de orice terţ care ar putea fi prejudiciat prin furnizarea datelor.De asemenea, Site-ul poate colecta şi anumite informaţii privind navigarea şi interacţiunile dvs. cu diversele secţiuni ale acestuia. Vom stoca sau accesa informaţii şi fişiere cookies în echipamentul dvs. terminal (computer, telefon, tabletă etc.) doar în condiţiile descrise în secţiunea Cookies corespunzătoare.Încălcarea legislației privind protecția datelor poate duce la măsuri sancționatori împotriva Holidaysworkshop  de către autoritatea de reglementare în materie de protecție a datelor.Prin date prelucrate, se înțelege : nume, prenume, codul numeric personal, seria şi numărul actului de identitate, sex, vârstă, cetăţenia, naționalitate, adresa de domiciliu/reşedinţa, adresă de e-mail, telefon fix/mobil, imaginea, semnătura, informatii privind starea de sănătate, informatii privind apartenența religioasă, informații privind regimul alimentar, precum și orice alte categorii de date pe care dvs în calitate de beneficiari ai unui pachet de servicii sau după caz reprezentant al acestuia le furnizați în mod direct;Scopul în care se face prelucrarea reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni efectuat asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.Datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod legal, echitabil și transparent în raport cu persoana vizată. Acesta este principiul de bază și înseamnă că utilizăm datele personale numai în măsura în care persoanele care le încredințează Holidaysworkshop si au fost informate in prealabil despre modul utilizării.Dacă in timpul derulării activității se va identifica de către Holidaysworkshop un nou scop pentru utilizarea datelor personale pentru motive diferite decât cele conținute în notificările anterioare, persoanele vizate vor fi notificate anterior oricărei utilizări intr-un scop nou, despre schimbare.Holidaysworkshop înțelege sa realizeze toate activitățile de procesare atât într-un scop bine determinat si raportat la activitatea sa, dar si circumscris unei justificări legale corespunzătoare după cum urmează:

  • încheierea unui Contract de comercializare a pachetelor de servicii turistice, fie de la sediul agenției fie prin intermediul achiziției online
  • abonarea la newsletter-ul Holidaysworkshop prin intermediul căruia vom trimite oferte de vacanțe/sejururi/excursii, comunicări comerciale privind promoțiile și campaniile desfășurate de Holidaysworkshop, independent sau în colaboare cu unul sau mai multi parteneri, etc.;
  • gestionarea relaţiilor cu clienţii, comercianții parteneri și utilizatorii produselor si serviciilor, prin intermediul contului creat pe site,
  • oferirea de răspunsuri în cazul completării formularului de contact;
  • participarea la concursurile si campaniile organizate online de catre Holidaysworkshop
  • realizarea de analize privind navigarea pe Site şi interacţiunile utilizatorilor cu site-ul.

Vom păstra datele dvs. personale pe o perioadă care nu depăşeşte perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele, cu excepţia situaţiilor în care dispoziţiile legale prevăd sau ne obligă altfel.Astfel cu privire la newsletter-ul Holidaysworkshop , vom păstra adresa dvs. de e-mail în baza de date a newsletter-ului atât timp cât abonarea dvs. este activă; din momentul în care primim cererea dvs de dezabonare, vom dezactiva trimiterea de newslettere către adresa dvs. de e-mail;Holidaysworkshop  poate şterge datele dvs. personale atunci când consideră că nu mai sunt necesare pentru scopurile în care au fost colectate. Nu stocăm informaţii şi nu accesăm informaţia stocată în echipamentul dvs. terminal (computer, telefon, tabletă etc.) decât cu acordul dvs. prealabil sau atunci când aceste operaţiuni sunt realizate exclusiv în scopul efectuării transmisei unei comunicări printr-o reţea de comunicaţii electronice ori sunt strict necesare în vederea furnizării unui serviciu al societăţii informaţionale solicitat în mod expres de către dvs. (de exemplu, pentru stocarea de informații referitoare la activitățile desfășurate de tine pe Site, astfel încât să utilizați cu ușurință Site-ul la o accesare ulterioară). Pentru utilizarea fişierelor cookie în privinţa cărora este necesar acordul dvs. prealabil, Site-ul vă va cere acordul printr-un banner afişat pe Site la momentul accesării acestuia. Acest banner conţine un link către prezenta Politică de protectie a datelor cu caracter personal şi vă oferă opţiunea de a accepta fişierele cookie, precum şi opţiunea de a le refuza. Dacă v-ați dat acordul dar vă răzgândiți ulterior, puteți folosi setările aplicaţiei dvs. de navigare pe internet (browser-ul) pentru a şterge informaţiile stocate sau pentru a refuza fişierele cookie.Cu excepția situațiilor prezentate mai jos, nu vom dezvălui fără autorizare nici o informație referitoare la datele dvs. Pe baza consimțământului dvs, expres și neechivoc, oferit astfel și numai în limitele legislației în vigoare sau în scopul îndeplinirii unei obligații legale și/sau protejării unui interes legitim, este posibil să transmitem datele dvs personale către:

  • Furnizori de servicii din următoarele domenii: transport, marketing, servicii hoteliere, agrement, servicii administrative și de procesare a tranzacțiilor;
  • Alți furnizori de servicii, toți avand semnate acorduri de păstrarea confidențialității informațiilor;
  • Organizații sau companii care coordonează studii specifice și care sunt de acord să păstreze confidențialitatea informațiilor primite;
  • Agenții de stat, guvernamentale, dacă legislația stipulează acest lucru;
  • Alte autorități și organisme, în scopul îndeplinirii obligațiilor noastre legislative și/sau protejării intereselor noastre legitime;
  • Alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre;

În contextul prelucrării datelor cu caracter personal vă informăm ca beneficiați de următoarele drepturi:

(i) dreptul la informare [respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Holidaysworkshop, conform celor descrise în prezentul document],

(ii) dreptul de acces la date [respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Holidaysworkshop cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare,

(iii) dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține rectificarea de către Holidaysworkshop a datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete

(iv) dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) cu exevptia cazului în care există dispozitii legale contrare [în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege – este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, clinica să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice].

(v) dreptul la restricționarea prelucrării [în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege];

(vi) dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Holidaysworkshop către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

(vii) dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitățile de profilare, dreptul de opoziție se poate exercita în orice moment, prin transmiterea unei solicitări către adresa de email: contact@holidaysworkshop.com

(viii) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate [ respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate] și

(ix) dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.Puteti să vă exercitați dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie și dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale automate prin transmiterea către Holidaysworkshop a unei cereri scrise (în format material/ electronic prin e-mail). Cererii îi veți ataşa o copie lizibilă a actului dvs. de identitate.Holidaysworkshop prelucrează datele cu caracter personal furnizate voluntar de dumneavoastră pentru furnizarea de bunuri şi servicii precum şi în scopuri de reclamă, marketing şi publicitate in mod ocazional.

Puneți o întrebare?

Nu ezitați să ne sunați. Suntem o echipă de experți și suntem bucuroși să vă vorbim.

+40 764 132 363

contact@holidaysworkshop.com

Articole recente

Cum am văzut eu Columbia
14 septembrie 2019
Descoperă căile nebătute ale Iordaniei
4 septembrie 2019
Cum te pregătești pentru plecarea în Iran
4 septembrie 2019
Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim sau le dezactivați în setările de confidențialitate.
AcceptSetările de confidențialitate

  • Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor
  • Ce este un cookie?
  • La ce sunt folosite cookies?
  • Ce tipuri de cookies folosim?
  • Cum sunt folosite cookies de catre acest site?
  • Ce date contin cookies?
  • Retentia si stergerea cookies
  • Actualizari are politicii de cookies
  • Linkuri utile

Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu politica de utilizare cookie-uri. Consimţământul dumneavoastră se aplică următoarelor domenii: “holidaysworkshop.com”

Citeste aici

Ce este un cookie?

Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, caruia utilizatorul, cand navigheaza pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fisierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului).

La ce sunt folosite cookies?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura utilizatoriului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Altex pentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.

Ce tipuri de cookies folosim?

  • de sesiune – fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la inchiderea sesiunii de navigare sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web)
  • persistente – fisiere care raman in terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii acelui cookie sau pana sunt sterse manual de utilizator. 

Cum sunt folosite cookies de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului;
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
  • Cookie-uri de inregistrare;
  • Cookie-uri pentru publicitate;
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Exemple privind utilitatea cookies (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
  • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;
  • Retinerea detaliilor de autentificare (utilizator si parola);
  • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii safe search);
  • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
  • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator;
  • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceasta analiza a utilizarii lor pentru a imbunatati continutul acestora in beneficiul utilizatorului.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate.

Utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat. Detalii privind modificarea setarilor browserelor puteti gasi pe website-urile dezvoltatorilor browserelor , in Sectiunea ”Setari”, prezentate mai jos:

Ce date contin cookies?

In cele mai multe cazuri, cookies nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul  neautorizat al tertilor.

Retentia si stergerea cookies

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre utilizator astfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau.

Actualizari are politicii de cookies

Holidaysworkshop poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies. Data prezentei politici este actualizata in antetul acestei sectiuni.

Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/